Best Expert Account – Firmă autorizată CECCAR asigură:

Contabilitate Online pentru SRL-uri

Clientii nostri pot beneficia de servicii de contabilitate online, astfel incat ne adresam SRL-urilor din intreaga tara.

Clientii nostri sunt din intreaga tara, in special firme mici si mijlocii, carora le tinem evidenta contabila online, doar la un clic distanta.

Modul de lucru se desfasoara conform etapelor prezentate mai jos.

Predarea documentelor de catre clienti online

Clientii au posibilitatea de a preda documentele prin email, curier sau la sediu. La inceputul lunii va asteptam la sediul nostru cu toate documentele contabile ale lunii anterioare (facturi emise, facturi primite, totaluri zilnice casa de marcat, bonuri de cumparare, chitante, extrase de cont, registru de casa, NIR, inventar, etc.)

Prelucrarea documentelor prin folosirea de software specializat

Expertii nostri vor prelucra documentele primite, in cadrul firmei noastre in sistem computerizat, cu un soft dedicat de contabilitate, iar pe baza lor vor intocmi documentele contabile si de analiza (Jurnal de vanzari, Jurnal de cumparari, Registru jurnal, Cartea mare, Balanta de verificare).

Depunerea declarațiilor
fiscale online prin portalul ANAF

Pe baza datelor prelucrate se depun declaratiile fiscale online prin intermediul portalului ANAF.
Depunerea online a declaratiilor, se va face pe baza semnaturii noastre digitale. (noi suntem cei care intocmim, semnam, depunem si raspundem pentru Declaratiile fiscale care trebuie depuse conform legii).

Predarea dosarelor online sau la sediu

Dosarul cu toate documentele primite de la dvs. impreuna cu documentele contabile intocmite de noi, precum si cu declaratiile fiscale transmise, le primiti in momentul aducerii actelor pentru luna urmatoare.
In acelasi dosar veti primi si ordinele de plata sau foile de varsamant cu eventualele obligatii de plata (la Bugetul de Stat, Bugetele de Asigurari Sociale si Fonduri Speciale, TVA).