NOU! Biroul nostru din zona Kaufland Colentina

Contabilitate Bucuresti – la dispoziția dumneavoastră zilnic 09-17

Seriozitate, profesionalism și încredere. Acestea sunt calitățile care descriu cel mai bine sistemul nostru de valori. Prin gama diversificată de servicii urmărim să acoperim toate solicitările și așteptările clienților noștri. Receptivi și atenți la evoluția pieței, ne adaptăm mereu realității din domeniu, astfel încât să devenim mai competitivi.

Clienții noștri sunt partenerii noștri de afaceri și, din acest motiv, urmărim tot timpul să dezvoltăm relații de încredere și parteneriate reale cu aceștia. Experiența, promptitudinea și adaptabilitatea sunt atuurile noastre. De aceea, am fi onorați să ne acordați încrederea dumneavoastră.
Vă stăm la dispoziție: Contabilitate Bucuresti – 0754.014.861

Partenerii noștri activează în diverse domenii de activitate: comerț cu amănuntul, comerț cu ridicata, prestări de servicii, transport, producție etc, de aceea considerăm că este o obligație pentru noi să avem în echipa noastră persoane competente, experți în contabilitate, pentru a fi capabili să oferim cele mai potrivite soluții.
Vă stăm la dispoziție. Contabilitate Bucuresti – expertfinanciar@yahoo.ro

Tarifele oferite clienților noștri sunt minime și variază lunar în functie de numărul de documente contabile aduse. Astfel, în lunile cu activitate redusă tarifele vor fi minime. În fiecare lună numărăm documentele contabile și stabilim tariful. Simplu, confortabil și eficient.
Clienții noștri beneficiază de servicii de contabilitate la prețul corect.